Featured Posts

De afsluiting – Ko Pangan, Bangkok, Dusseldorf, NederlandDe afsluiting – Ko Pangan, Bangkok, Dusseldorf, Nederland We zijn weer veilig in Nederland aangekomen! We hebben een lange, maar relaxete vliegreis achter de rug en zijn blij dat we iedereen weer kunnen spreken en zien. Om het...

Readmore

Heftige verhalen en echte vakantie - Kampong Cham, Phnom Penh, Kampot, Sihanoukville, Siem ReapHeftige verhalen en echte vakantie - Kampong Cham,... Twee weken zijn er verstreken sinds ons vorige verhaal. Hoewel we in die twee weken niet ontzettend veel plaatsen hebben bezocht, hebben we wel weer veel mooie dingen gedaan...

Readmore

Just smile and wave – Hué, Hoi An, Attapeu, Pakse, Don Det, KratieJust smile and wave – Hué, Hoi An, Attapeu, Pakse,... Natuurlijk weer veel te lang geleden, maar we waren zo van onze vakantie aan het genieten dat een verhaal typen erbij in schoot. We nemen jullie weer in een vogelvlucht...

Readmore

Drie weken Zuidoost Azie in een vogelvlucht - Luang Prabang, Vang Vieng, Hanoi, Halong BayDrie weken Zuidoost Azie in een vogelvlucht - Luang... Hallo allemaal!! Sorry dat het zo lang geleden is dat we iets van ons hebben laten horen. Sinds de familie weg is hebben we het zo mogelijk nog drukker dan daarvoor!...

Readmore

Onze laatste avonturen in Thailand – Koh Chang, Bangkok, Chiang Mai, PaiOnze laatste avonturen in Thailand – Koh Chang, Bangkok,... Sinds onze vorige update op Koh Chang hebben we ontzettend veel gedaan. We hebben met olifanten gezwommen en door de jungle getrokken. We hebben een snorkeltocht langs vier...

Readmore

Jeske en Freek Rss

Nog 16 dagen…

Posted on : 21-06-2010 | By : Jeske | In : Nederland

3

Sardinie2009Welkom op onze weblog!

Nog 16 dagen en dan vertrekken Freek en ik met het vliegtuig richting Bangkok. Naar Thailand, het land van de eeuwige glimlach en de gigantische regenbuien. Hoewel Freek nog totaal in de ban is van het WK, het werken bij zijn pa en het nutteloos zijn tijd doorbrengen op de bank en ik nog een laatste tentamen in moet koppen, beginnen de vakantie kriebels nu toch echt te komen.

Alle voorbereidingen zijn getroffen: een stuk of acht vaccinaties, te grote wandelschoenen en gigantische backpacks hebben ons persoonlijke reis assortiment aangevuld. Nou ja, álle voorbereidingen… Onze fotocamera heeft het begeven, dus nog snel even op zoek naar een nieuwe!

Natuurlijk zit er ook een klein nadeel aan onze reis… We moeten jullie allemaal drie maanden missen (en hopelijk jullie ons een beetje). Om al onze ervaringen met jullie te kunnen delen, zullen we zo nu en dan een berichtje op deze website plaatsen. Zo kunnen jullie lezen waar we zijn, wat we doen en kunnen jullie de foto’s bekijken die we online plaatsen.

Na Thailand brengen we ook een bezoek aan Cambodja, Viëtnam en Laos. Rechts op deze site kun je onze berichtjes per land lezen. Wij hopen op een geweldige reis in Zuidoost Azië, zodat we veel leuke berichten voor jullie kunnen plaatsen. Jullie kunnen ook zelf een berichtje achter laten op onze website (doen, doen, doen!).

Ons volgende berichtje volgt snel!

Groetjes,
Freek en Jeske

Comments (3)

Hee Freek en Jeske,

Gelukkig hoef ik jullie iets minder lang te missen. :) Ook bij mij begint het echt te kriebelen! Al moet ik zeggen dat ik het ook een beetje spannend vind.. Maar ik kijk er vooral heel erg naar uit en ben ook zeer benieuwd naar jullie ervaringen in de rest van de 3 maanden. Ik ga deze site zeker regelmatig bezoeken! :D

Tot snel!

Liefs Anne

Haihai,

We zullen meekijken!
Want we zijn erg benieuwd naar jullie ervaringen.

Liefs van mij

Hoiiii, Eh wat jammer nog geen nieuwtjes. Maar snap het wel of jullie te druk of ik te onkundig met de computer. Hier alles weer een beetje rustig, gelukkig. We hebben nu een beetje idee dat het vakantie is. Hoewel ik vandaag en morgen bij Yvonne in de Lake Side winkel ga werken. Beetje verkoopstertje spelen, leuk toch. En zijn jullie de witte plakrijst al beuh? Onze buren zijn net uit Thailand en verlangen nu naar friet, hihi. Nou moppies let goed op elkaar en heel veel plezier daar. Liefs Anko,Rianne,Scott en Lois xxx