Featured Posts

De afsluiting – Ko Pangan, Bangkok, Dusseldorf, NederlandDe afsluiting – Ko Pangan, Bangkok, Dusseldorf, Nederland We zijn weer veilig in Nederland aangekomen! We hebben een lange, maar relaxete vliegreis achter de rug en zijn blij dat we iedereen weer kunnen spreken en zien. Om het...

Readmore

Heftige verhalen en echte vakantie - Kampong Cham, Phnom Penh, Kampot, Sihanoukville, Siem ReapHeftige verhalen en echte vakantie - Kampong Cham,... Twee weken zijn er verstreken sinds ons vorige verhaal. Hoewel we in die twee weken niet ontzettend veel plaatsen hebben bezocht, hebben we wel weer veel mooie dingen gedaan...

Readmore

Just smile and wave – Hué, Hoi An, Attapeu, Pakse, Don Det, KratieJust smile and wave – Hué, Hoi An, Attapeu, Pakse,... Natuurlijk weer veel te lang geleden, maar we waren zo van onze vakantie aan het genieten dat een verhaal typen erbij in schoot. We nemen jullie weer in een vogelvlucht...

Readmore

Drie weken Zuidoost Azie in een vogelvlucht - Luang Prabang, Vang Vieng, Hanoi, Halong BayDrie weken Zuidoost Azie in een vogelvlucht - Luang... Hallo allemaal!! Sorry dat het zo lang geleden is dat we iets van ons hebben laten horen. Sinds de familie weg is hebben we het zo mogelijk nog drukker dan daarvoor!...

Readmore

Onze laatste avonturen in Thailand – Koh Chang, Bangkok, Chiang Mai, PaiOnze laatste avonturen in Thailand – Koh Chang, Bangkok,... Sinds onze vorige update op Koh Chang hebben we ontzettend veel gedaan. We hebben met olifanten gezwommen en door de jungle getrokken. We hebben een snorkeltocht langs vier...

Readmore

Jeske en Freek Rss

Volg ons tijdens onze reis

Posted on : 22-06-2010 | By : Freek | In : Nederland

7

Over twee weken vertrekken we voor drie maanden richting het verre oosten. Natuurlijk kunnen jullie ons op verschillende manieren volgen, voor ons ook een experimentje, maar als het allemaal gaat werken wordt het heel gaaf.

Ten eerste is er natuurlijk deze weblog, waar we eens in de zoveel tijd een nieuw bericht plaatsen. Om niets van onze blog posts te missen kun je jezelf abonneren op onze rss-feed en krijg je automatisch onze laatste posts in Outlook of een andere rss-reader. Ook via twitter zal ik een bericht sturen als er een nieuwe post is geplaatst!

Om onze foto’s met jullie te kunnen delen hebben we een heuse flickr fotostream, waar de foto’s als eerste op zullen staan. En als we erg veel tijd over hebben gaan we ook af en toe een filmpje via ons youtube-kanaal een filmpje plaatsen. Klinkt dat niet mooi allemaal.

Klinkt dat allemaal te ingewikkeld? Wees niet bang, je hoeft alleen het adres van deze site te onthouden. Hier verzamelen we alle verhalen, foto’s en filmpjes. Dus kom af en toe kijken en laat vooral een berichtje achter!

Veel plezier!

Comments (7)

Ik wil jullie best volgen, maar dan wil ik niet alleen maar van die zoete verhaaltjes en kleffe foto’s zien! Jullie zijn gewaarschuwd.

MJ

@Maarten Jan: We gaan ons best doen!

Hooi!
Echt super pauper van je dat je vlucht terwijl iedereen gaat afstuderen! Je kunt het zeker niet aan om te zien dat andere mensen ook kunnen wat jij kan. Geen zorgen, je blijft de koning!
Veel plezier :)
X Annemiek

ps: Bouke vraagt zich af hoe de RSS fiets eruit ziet waarop jullie door Azie gaan rijden.

Hee bijna wereldreizigers!

Super leuk dat jullie naar Zuid Oost Azie gaan! Het zal zeker een fantastische reis worden. Fijn om jullie zondag nog te zien dan kan ik jullie nog de laatste tips&trics geven:P En gelukkig hoef ik niet heel jaloers te zijn op jullie reisavontuur want drie dagen later vertrek ik zelf naar Chili. Maar ook vanuit Chili zal ik jullie verhalen bijhouden!

Xxx

Hallo Freek en Jeske,

Nog even en jullie grote reis gaat beginnen.
Ik wens jullie een goede reis en heel veel plezier en vooral genieten van al dat moois, dat jullie gaan zien.
Ik kijk uit naar jullie verhalen.

Liefs,

Hoi,
Wat een mooie site! En wat leuk om alles mee te mogen volgen! Ik wens jullie een goede reis en een fantastische tijd daar toe!
Ben benieuwd naar jullie verhalen!
Groetjes

Heee Freek en Jeske! Zijn jullie al geland?? Ik ga eens even uitzoeken via welke superhippe social mediauiting ik jullie het fanatiekst kan volgen.

Heel veel plezier!!